Van olyan cyberpunk játék, amely már 2021-re csúszott

Szeretnénk már végre legalább egy cyberpunk játékot elkezdeni, de az ígéretes akció-RPG, a The Ascent is csúszik, sajnos már csak jövőre próbálhatjuk ki. Viszont van egy jó hír is.
További tartalmak

A CD Projekt RED új trailere ízelítőt ad abból, hogy milyen képeket lőhetünk majd játék közben.

A The Game Awards alkalmából számos, még megjelenés előtt álló játékot fogunk tudni kipróbálni.

Decemberben sem késő bekapcsolódni a téli pontgyűjtő közösségi játékunkba, melynek fődíja ezúttal a Nintendo jóvoltából egy Nintendo Switch LITE + játék: Animal Crossing New Horizons.

Most is értékes nyeremények várnak gazdára. Gyűjtsd a pontokat, ugyanis az első két helyezett garantált nyereményben részesül. Mint mindig, ezúttal is három hónap áll a rendelkezésetekre a pontgyűjtésre, a fődíj ...

A CD Projekt Red már bejelentette, hogy rengeteg karakterrel kerülhetünk közelebbi ismeretségbe a játék során, de vajon Johnny Silverhand is köztük lesz?

Nem feltétlenül szükséges egy PlayStation 5, hogy valaki megtapasztalja a rendszerhez tartozó új kontroller előnyeit. Az ugyanis már a Steam játékplatformmal is kompatibilis.

A Marvel moziverzum filmjeiben sokáig nem volt „divat”, hogy a szuperhősök vagy segítőik meghaljanak. Aztán felbukkant Thanos, és szép sorjában hullani kezdtek a jófiúk is. A Thanos elleni harcban sok közönségkedvenc szereplő esett áldozatul ilyen vagy olyan módon. Ám nem biztos, hogy mindenkitől végleg búcsút kellett akkor vennünk.
A legtöbben persze a Bosszúállók: Végjáték végén a győzelemért é...

Miyazaki mester új játéka, az Elden Ring akár már jövőre megérkezhet, de ehhez némi szerencse is kell.

Tegnap éjjel a Frotnite hőseinek sikerült legyőznie a világfaló Galactust, de természetesen ez az event nem jelentette az Epic Games játékának végét.