Végre itt A nagy pénzrablás: Korea új, magyar feliratos előzetese

Egy csapat tolvaj a Professzor nevű lángelme vezetésével összefog, hogy egy példátlan rablást hajtsanak végre: hogy ellopják a még nem létező pénzt! Előzetest kapott A nagy pénzrablás: Korea.
Június 24-én érkezik A nagy pénzrablás koreai változata a Netflixre, melyhez befutott az új magyar feliratos előzetes.
A cselekmény csavarja, hogy Korea az egyesülés küszöbén áll, és van egy Közös Biztonság...
További tartalmak

A Lézerharc a Netflixen egy új sci-fi akció-vígjáték Norvégiából. A történet középpontjában a barátság és annak megtalálása áll, hogy mi az, ami boldoggá tesz. Emellett rengeteg világító szem és zöld nyálka.
A Lézerharc egy műfaji hibrid, amiben a sci-fi, az akció és a vígjátéki elemek viszik előre a cselekményt. Egy norvégiai völgyben fekvő kisváros, ahol évtizedek óta furcsa fényeket figyelnek ...

Egy vicces kedvű barkácsoló megmutatja, milyen is volt (nem is olyan) régen a tévézés. Egy Raspberry Pi miniszámítógép segítségével készített egy olyan kis hordozható fekete-fehér tévét, amelyiken modern tartalmak nézhetők, igaz úgy, ahogy 30-40 éve televízióztunk.

Jön az új Kémkölykök-film, és most már azt is tudjuk, hogy kik lesznek a főszereplők Április elején derült ki, hogy a Netflix rebootolja a Kémkölykök franchise-t, akkor viszont még semmi konkrétumot nem lehetett tudni az esetleges főszereplők kilétéről. Most viszont úgy tűnik, hogy a streamingszolgáltató megtalálta az új kémcsaládot, amelynek tagjai közül az egyiket már […]
The post Jön az új Kémkölykök-film, és most már azt is tudjuk, hogy kik lesznek a főszereplők appeared first on Filmezzünk!.

Megnézel egy filmet, az jó. Aztán megnézel még egyet, az még jobb. De minden jó film hagy maga után egy kis űrt, hiszen ha valamit szeretünk, ha valami szórakoztató, akkor abból jó lenne minél többet kapni. Éppen ezért szeretik annyian a sorozatokat. Nem csak egy estére kapnak a jóból, hanem heteken, hónapokon, de akár éveken keresztül is.
A nagy streaming szolgáltatók, mint a Netflix, a HBO Max,...

A Netflix aktuális őrülete az ékes bizonyítéka annak, hogy akár alig egy-két év távlatából is simán újrázni lehet egy sztorit, a nép így is zabálni fogja. Most épp a Netflix egyik legnagyobb sikerének számító A nagy pénzrablás című spanyol sorozatról van szó, amely megkapta koreai remake-jét. Még a címet sem gondolták túl a készítők: A nagy pénzrablás: Korea.
A sorozat elég szorosan másolja az er...

Egy interjú során a Netflix vezérigazgatója, Ted Sarandos hivatalosan is megerősítette, hogy egy új előfizetési csomaggal készülnek, ami olcsóbb lesz, mint az eddigiek, cserébe viszont megjelennek reklámok. A Netflix egyeduralma megtörni látszik, hosszú idő után először csökkent az előfizetők száma, a konkurens szolgáltatások pedig egyre sikeresebbek. Ha a vállalat az élen szeretne maradni, stratégiaváltásra van szükség, [...]

Egy fájó sebet gyógyít most meg a Disney+.

A következő hét is érdekesnek ígérkezik a streamingszolgáltató kínálatának szempontjából. Bár kicsit kevesebb eredeti premier érkezik, viszont sok régi ismerős is beköszön. Jason Statham, Leslie Nielsen és Matthew McConaughey is tiszteletét teszi a képernyőkön, úgyhogy van minek örülniük a rajongóknak. Ha valamelyiket megnéznétek, a premier napjától akár a mafabos adatlapról is elindíthatjátok őke...