Végre láthajtuk, hogy néz majd ki Steppenwolf a Snyder-cutban

Mostanra teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy Zack Snyder eredeti elképzelései teljesen különböznek attólAz Igazság Ligájától, amely 2017-ben a mozikba került.
A rendező annak idején teljesen váratlanul...
További tartalmak

Szeptember 17. és 20. között a Filmtekercs Egyesület Rendszerváltó Filmnapok elnevezésű rendezvénysorozata a hazai történelem jelentős eseményének 30. évfordulóján filmekkel emlékszik vissza a sorsfordító történésekre.
A program fő helyszíne a korábbi Örökmozgó Filmmúzeum, ma Art+ Cinema mozi, ami csütörtöktől vasárnapig minden nap két filmet vetít, az este 7 órai után pedig közönségtalálkozót tart.
A program csütörtökön a Rendszerváltás képekben című, eddig máshol nem vetített dokumentumfilmmel kezdődik, majd este héttől Fekete Ibolya Bolse vita című filmje érkezik, melyet a rendező részvételével közönségtalálkozó követ. Pénteken délután Török Ferenc kultikus filmje, a Moszkva tér, azt követően pedig Almási Tamás Miénk a gyár című emlékezetes dokumentumfilmje kerül műsorra, ami után a rendező maga mesél alkotásáról.
[...] Bővebben!

A Disney nem csak a Star Wars franchise-t, de a Marvel moziverzumot is igyekszik, ha csak részben is, de a TV-k és a sorozatok világa felé navigálni. Ennek egyik új hozománya lehet majd a rajongók által régóta várt She-Hulk sorozat, amely a hírek szerint megtalálta rendezőjét.
A Disney és a Marvel Studios régóta tervezi tető alá hozni a sorozatot, ám eddig többnyire csak pletykákat lehetett halla...

Új salátaadásunkban 12 (viszonylag) friss filmet mutatunk be, főként a Netflix, az HBO és a torrentéka vonzáskörzetéből, de ajánlunk egy olyan remekművet is, ami még látható a mozikban. A legtöbb műsoridő természetesen Charlie Kaufman filmjének (A befejezésen gondolkozom) jutott, de az is kiderül a podcastből, hogy melyik lengyel rendezőre érdemes most nagyon odafigyelni, illetve, hogy létezik-e erotikus thriller erotika nélkül, hogy néz ki a Budapesti Iskola New Yorkban, mi a baj a Hamiltonnal, és milyen az orosz Alien.
FONTOS SZOLGÁLATI KÖZLMÉNY! Mostantól a podcast rendszeres időközönként jelentkezik: minden második hét keddjén.
Menetrend:
[...] Bővebben!

Nyilván az első rész fogadtatásán is múlik majd, hogy összesen hány Dűne mozin dolgozhat Denis Villeneuve, de a rendező szerint a második rész már kőbe van vésve.

Sztárok, akik már mentettek életet Csak azért mert a hírességek eljátszanak egy hősies szerepet a moziban vagy a tévében nem jelenti azt, hogy ne lehetnének a való életben is hősök. Az élet sokkal nagyobb rendező, mint gondolnánk. Ez lehet, hogy néhányakat meglep, de sok híresség van, aki megmentette már valaki életét – és nem csak […]
The post 12 filmsztár, aki nem csak a vásznon hős appeared first on Filmezzünk!.

Szeptember 10-től látható a mozikban Lakos Nóra első nagyjátékfilmje, a Hab című romantikus vígjáték. Erről és sok minden másról kérdeztük őt, illetve a mű két főszereplőjét, Kerekes Vicát és Gyarmati Eriket.

Lassan negyven éve már, hogy megjelent Brian De Palma kultikus krimije, A sebhelyesarcú. Al Pacino zseniális alakítása máig a legjobbak közé tartozik. Azt viszont kevesen tudják, hogy az 1983-as mozi valójában egy 1932-es film remake-je volt. És azt talán még kevesebben, hogy néhány éven belül elkészülhet egy újabb remake.
Utóbbi rendezését az a Luca Guadagnino vállalta el, aki leginkább a Szólít...

Budapest, 2020. szeptember 8. – Hosszú várakozás előzte meg, hogy bemutassák az elmúlt évek legédesebb magyar romantikus vígjátékát, a Habot! Lakos Nóra rendező és stábja nagy izgalommal érkezett a hétfői díszbemutatóra, és a várt sikert nem maradt el!
Nagy tömeg gyűlt össze hétfő este a Cinema City Aréna moziban, hogy együtt ünnepeljék a Hab premierjét. A film szereplői, Kerekes Vica, Gyarmati E...