Windows 10 és Microsoft Office akciók – Új géphez új szoftver is dukál!

Nemrég debütált az Nvidia új, RTX 3000-es videokártya szériája, amelynek a csúcsát az 1500 dolláros RTX 3090 jelenti. Akár ilyen, akár szerényebb hardverből építesz új konfigurációt, a szoftveren semmiképpen nem érdemes spórolni, ajánlott beszerezni egy friss, eredeti Windows 10-et, amivel teljes mértékben kiaknázhatod a gépedben lévő potenciált. Szerencsére ezt már egész olcsón megteheted, ugyanis most leáraztak [...]
További tartalmak

Bár az operációs rendszer hivatalosan még nem jelent meg, a videokártyánkat már felkészíthetjük a váltásra.

A Microsoft feledtetné a Windows 10 videoszerkesztés terén lévő hiányosságát, erre pedig a Clipchamp nevű app lehet a megoldás.

A gyártó emellett a továbbiakban a Windows 7 támogatással sem fog foglalkozni.

Búcsút int a régi Windowsoknak a videokártyáiról ismert Nvidia: a gyártó rövidesen csak a legújabb oprendszert fogja teljeskörűen támogatni.

A két játék egészen biztosan elképesztően fest majd PC-n és ezeket még tovább polírozhatjuk a videokártyagyártó speciális szoftveres szolgáltatásaival.

Megígérte, megtette: javította és kiadta a Microsoft azt az alkalmazást, ami megmutatja, alkalmas-e a jelenleg Windows 10-et futtató számítógépe a majdani, Windows 11-re történő frissítésre.

Hamarosan rajtol a Microsoft új rendszere, itt az ideje, hogy az utolsó alkalmazások is megkapják a szükséges ráncfelvarrásokat.