iOS 14 béta teszt – androidosodik az iPhone?

A múlt heti WWDC-n az Apple leleplezte legújabb operációs rendszereit, többek között az iOS 14-et, amit jelenleg a fejlesztők és a lelkes felhasználók tesztelnek a szeptemberi végleges verzió megjelenéséig. A korábbi iOS főverziók leginkább stabilitás és biztonság szempontjából fejlődtek, az iOS 14 viszont sok dizájnbeli újítást hoz magával, például most már a főképernyőre is ki […]
The post iOS 14 béta teszt – androidosodik az iPhone? appeared first on Tech2.hu.

A múlt heti WWDC-n az Apple leleplezte legújabb operációs rendszereit, többek között az iOS 14-et, amit jelenleg a fejlesztők és a lelkes felhasználók tesztelnek a szeptemberi végleges verzió megjelenéséig.

A korábbi iOS főverziók leginkább stabilitás és biztonság szempontjából fejlődtek, az iOS 14 viszont sok dizájnbeli újítást hoz magával, például most már a főképernyőre is ki lehet tenni widgeteket, ez már elég volt ahhoz, hogy beinduljon a mémgyár.

Az iOS 14 bétájáról készült tesztemet a fenti videóra bökve láthatjátok, elhangzik benne, hogy milyen újdonságok vannak benne, mikor, mely eszközökre lehet telepíteni és mire kell figyelni, ha valaki rávetemedik a béta telepítésére.

Ha esetleg kicsit olvasnál, megnézheted Dani iOS 14-es beszámolóit is.

The post iOS 14 béta teszt – androidosodik az iPhone? appeared first on Tech2.hu.

Bővebben az eredeti megjelenési helyen

Forrás: Tech2.hu


További tartalmak:

A jelenleg legújabb mobil operációs rendszer legújabb verzióját az EMUI 10.0 kezelőfelület teszi teljessé.

Az Android 11-en debütáló bubbles, vagy buborék funkciót már támogatja a Google üzenetküldője.

Időt nyertek a felhasználók, csak augusztusban szűnik meg működni az Apple által felvásárolt Dark Sky alkalmazás.

A méretes Galaxy Tab S7+ 5G pedig terméktámogatási oldalt kapott, egy röpke pillanatra.

Több mint 4,18 millió új kártékony kódot regisztráltak tavaly a Google OS-én, vagyis naponta 11500 új androidos kártevő jelent meg.

A G Data kiberbiztonsági szakértői több mint 4,18 millió új kártékony kódot regisztráltak tavaly a Google operációs rendszerén, vagyis naponta 11 500 új androidos kártevő jelent meg. Legtöbb közöttük adware, mely a hirdetések megjelenítése mellett személyes adatokat lop el, de egyre gyakoribb a kémkedő stalkerware is.

A G DATA szakértői több mint 4,18 millió új kártékony kódot regisztráltak tavaly a Google operációs rendszerén, vagyis naponta 11 500 új androidos kártevő jelent meg. Legtöbb közöttük adware, mely a hirdetések megjelenítése mellett személyes adatokat lop el, de egyre gyakoribb a kémkedő stalkerware is.

Alapvetően az Apple AirDrop megoldásának ellenfele lesz a Google által készített Nearby Sharing funkció.